Elke Klant Perfect De Deur Uit Met Wenkbrauw Make-up

Als beautyspecialist wil je natuurlijk het beste bieden aan je klanten, en daar hoort wenkbrauw make-up zonder twijfel bij. Niet alleen fijn voor jouw klanten, maar ook voor jouw omzet! In het volgende artikel lees je officieel reseller wordt van Mrs.Highbrow brow make-up.

Mrs.Highbrow biedt hoog kwalitatieve producten aan voor de beste behandelingen. Maar wist je dat Mrs.Highbrow ook hoogwaardige wenkbrauw make-up aanbiedt? In het assortiment vind je prachtig potloden in soorten en maten, Eyebrow Gel en Brow Fix, oftewel brow soap. Deze make-up kun jij doorverkopen aan jouw klanten, zodat ze hun brows elke dag up-to-date houden. En jij kunt hiermee je omzet verhogen. Dat is nog eens win-win-situatie

Hier vind je ons assortiment wenkbrauw make-up. Let op: dit zijn de normale consumentenprijzen (exclusief btw). Hier krijg jij dus een aantrekkelijke korting op, zodat je ook echt iets verdient aan de verkoop van de producten.

Wenkbrauw make-up Mrs.Highbrow
@alicedebrito.brows is blij met haar nieuwe voorraad Mrs.Highbrow wenkbrauw make-up.
Browfix Wenkbrauw make-up Lima Kas
Ook @limakas is officieel verkooppunt van Mrs.Highbrow wenkbrauw make-up.
Mrs.Highbrow wenkbrauw make-up browfix
Mooie fluffy brows dankbij BrowFix. By @limakas

Extra Service Voor Jouw Klanten

Door wenkbrauw make-up aan te bieden in jouw salon, maak je het jouw klanten extra gemakkelijk. Ze hoeven niet naar een andere winkel voor hun favoriete producten, maar kunnen deze direct bij jou aanschaffen

Daarnaast bied je als ervaren wenkbrauwspecialist waardevol advies en laat je zien hoe ze de wenkbrauwmake-up zelf thuis kunnen aanbrengen. Aangezien jouw kanten rekenen op jouw expertise, worden ze graag door jou geadviseerd en zullen ze jouw advies meer op prijs stellen dan dat van een willekeurige verkoopster in een parfumerie. Zo verlaten jouw klanten vol zelfvertrouwen de salon, wetende dat ze de perfecte producten in handen hebben om hun look compleet te maken.

Meer Omzet Met Wenkbrauw Make-up

Het aanbieden van wenkbrauw make-up zorgt niet alleen voor blijere klanten, maar ook voor meer verkoop en winst per klant. Zo verhoog je moeiteloos jouw dagelijkse omzet. Door jouw klanten naast jouw diensten ook bijpassende producten aan te bieden, bouw je langdurige relaties op. En geloof ons, eenmaal verslaafd aan de Pro Powder Pencil zal een klant nooit meer iets anders willen en blijft ze keer op keer terugkomen.

Stel dat 1 op de 5 klanten naar huis gaat met wenkbrauw make-up van gemiddeld €20. Als je gemiddeld vijftien klanten op een dag hebt, dan heb je dus een extra omzet van €60. Als je vijf dagen per week werkt, is dit een extra omzet van €1200 per maand, zonder dat je hier voor hoeft te werken. 

Lift Mee Op Het Succes Van Mrs.Highbrow

Waarom zou je voor Mrs.Highbrow wenkbrauw make-up kiezen, en niet voor een ander onbekende merk? Of voor merkloze producten?


  1. Je kunt profiteren van de naamsbekendheid van Mrs.Highbrow. Wij doen veel aan promotie, waardoor veel klanten ons merk kennen. Dat geeft vertrouwen.

  2. Bijna alle wenkbrauw make-up van Mrs.Highbrow is ontwikkeld in Duitsland, bij een van de beste fabrieken. 

  3. Mrs.Highbrow make-up voldoet aan alle strenge Europese regels waaraan cosmetica moet voldoen.

  4. Met de luxe Mrs.Highbrow display krijgt de wenkbrauw make-up nog meer aandacht in jouw salon.

Het Is Slechts Een Kleine Investering


Je aansluiten bij de Mrs.Highbrow familie is kinderspel. We eisen geen enorme startorder, zodat elke salon - groot of klein - het avontuur van de wenkbrauw make-up trend kan aangaan. Met een kleine investering ben je in een oogwenk op weg naar aantrekkelijke winsten. Niet alleen krijg je hoge korting op de wenkbrauw make-up, je krijgt ook een gratis digitaal marketing pakket, met tips en foto's, om de verkoop die extra boost te geven. 

Waar wacht je nog op? Word vandaag nog officieel Mrs.Highbrow reseller.

In 5 Stappen Ben Jij Wenkbrauw Make-up Reseller

  1. Klik op onderstaande button. Zet in het onderwerp van de mail: “Wenkbrauw make-up”, en vermeld in de mail de naam van je salon en je KVK-nummer.

  2. Wij mailen je binnen 2 werkdagen onze wenkbrauw make-up catalogus en bestellijst met aantrekkelijke korting.

  3. Geef ons je eerste bestelling per mail door.

  4. Na betaling van de factuur komt je eerste bestelling wenkbrauw make-up direct jouw kant op. 

  5. Begin met het verkopen van sprankelende, hoogwaardige wenkbrauw make-up.

  6. Uitverkocht? Geen zorgen! Je bestelt eenvoudig weer bij.