Brow Henna, Hybrid Dye & PowerStain: De Verschillen Plus Overeenkomsten

Naast onze bestseller Brow Henna lanceerden we vorig jaar Hybrid Dye, en recent nog PowerStain. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn, al deze verschillende soorten wenkbrauwverf. Daarom leggen we de verschillen uit, zodat je eenvoudiger een keuze kunt maken. 

Bij Mrs.Highbrow streven we altijd naar vooruitgang. We blijven continu innoveren, omdat jij als specialist alleen het allerbeste verdient. Daarom introduceren we voortdurend nieuwe producten die je vak naar een hoger niveau tillen. Maar we koesteren ook onze geliefde evergreens, want: never change a winning team! 


Als het gaat om wenkbrauwverf, bieden we drie verschillende opties: Brow Henna, Hybrid Dye en PowerStain. Elk van deze wenkbrauwverfsoorten heeft zijn eigen unieke kenmerken, maar tegelijkertijd delen ze belangrijke overeenkomsten. Wat deze producten gemeen hebben, is een ongeëvenaarde topkwaliteit en een langdurig resultaat, zowel op de huid als haartjes. 
 

Om het jou makkelijker te maken de juiste keuze te maken, willen we graag de verschillen tussen Brow Henna, Hybrid Dye en PowerStain op een rijtje zetten. Zo kun je met vertrouwen altijd het juiste product pakken. 

Brow Henna: De Klassieker Met Tattoo Effect


Brow Henna, een poeder afkomstig van de henna-plant, is al jarenlang onze absolute bestseller. We laten Mrs.Highbrow Brow Henna met zorg in India produceren, waar de formule constant wordt vernieuwd en de kwaliteit steeds beter wordt. Zo ben je verzekerd van de allerbeste resultaten.


  • Brow Henna is een poeder, en je meng het met warm kraanwater of met onze speciale Treatment Enhancer
     
  • Aanvankelijk heeft het mengsel een groene gloed, vanwege de natuurlijke groene kleur van de henna. Maar deze verdwijnt als je het mengsel kort laat staan. 
     
  • Voor een optimale afdruk op de huid laat je Brow Henna 15 tot 20 minuten intrekken. Dit zorgt voor een langdurig effect dat maar liefst 5 tot 10 dagen op de huid blijft zitten en tot 6 weken op de haartjes. 
     
  • Mrs.Highbrow Brow Henna is verkrijgbaar in 6 verschillende tinten, van het subtiele Honey blond tot het intense Raven zwart. Vergeet ook niet onze prachtige warmbruine tint: Hazelnut. Zo is er voor elke klant een perfecte kleur te vinden.
     
  • We raden het af om Mrs.Highbrow Brow Henna te combineren met Brow Lamination, om allergieën te voorkomen. Voor klanten die graag beide behandelingen willen combineren, hebben we een mooie oplossing: onze Hybrid Dye of PowerStain in een van de lichtste kleuren. 
     
  • Na opening kun je de potjes Brow Henna nog 8 maanden gebruiken. 

Conclusie: Ben jij ook al jarenlang fan van Mrs.Highbrow Brow Henna, net als jouw klanten? Vooral blijven gebruiken! Onthoud alleen dat wanneer klanten Brow Lamination willen combineren met verven, je beter kunt kiezen voor onze Hybrid Dye of PowerStain in een van de lichtste kleuren. 

Hybrid Dye: Het Gemak Van Regular Verf


Hybrid Dye is nu een aantal jaar op de markt. Het kreeg vooral bekendheid door een aantal Russische merken dat hiermee begon. Mrs.Highbrow Hybrid Dye wordt in Duitsland geproduceerd en voldoet aan de hoogste eisen.


  • Hybrid Dye combineert het beste van twee werelden met de substantie van een verf en de houdbaarheid van Brow Henna.
     
  • Het is een gel die je mengt met een speciale Mrs.Highbrow Developer voor het beste resultaat.
     
  • Hybrid Dye kun je het best 15 tot 20 minuten in laten intrekken voor een mooie afdruk op de huid.
     
  • De dye resulteert in 6 weken lang prachtig gekleurde wenkbrauwen, en het biedt een tattoo-effect tot 7 dagen.
     
  • Hybrid Dye is ook geschikt voor als je alleen de haartjes wil verven en niet de huid. Gebruik in dat geval een spoolie.
     
  • Hybrid Dye is verkrijgbaar in verschillende tinten, waaronder warme tinten van heel licht tot heel donker, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden voor de wenkbrauwen van je klanten.

  • Hybrid Dye Oat is de lichtste kleur, en geeft ook het minste afdruk op de huid. Deze kleur is echt voor mensen die hun brows heel subtiel geverfd willen hebben. 
     
  • Mrs.Highbrow Hybrid Dye kun je combineren met Brow Lamination. Breng de verf na stap 2 aan, en laat de verf maximaal 5 minuten intrekken.
     
  • Tubes kunnen na opening nog tot 12 maanden worden gebruikt.
     

    Conclusie: Wil je graag de intensiteit van Brow Henna combineren met het gemak van een gewone verf? Dan is Mrs.Highbrow Hybrid Dye - met z'n gebruiksvriendelijke gelstructuur - ideaal. Ook perfect om alleen op de haartjes aan te brengen, als een klant dat wenst, en om te combineren met Brow Lamination.

PowerStain: Ook Voor Airbrush Brows


Mrs.Highbrow PowerStain is het nieuwste van het nieuwste. Een innovatieve liquid dye van de hoogste kwaliteit, die razendsnel zorgt voor een medium- tot donkerbruine afdruk op de huid. En het fijne is: PowerStain is perfect voor de nieuwste trend Airbrush Brows. 


  • PowerStain is verkrijgbaar in 4 intense kleuren en geeft al binnen 5 tot 10 minuten een afdruk op de huid.
     
  • Het mengen van deze zeer krachtige wenkbrauwverf met speciale Mrs.Highbrow Developer zorgt voor het beste resultaat.

  • Ga je voor Airbrush Brows? Meng PowerStain dan met onze specialist Airbrush Activator en werk in dunne lagen. 
     
  • PowerStain werkt lekker snel en laat na slechts 5-10 minuten al een afdruk achter.
     
  • Deze ultieme langhoudende brow-verf zorgt voor een tattoo effect - vergelijkbaar met Brow Henna - tot wel 10 dagen. 
     
  • Mrs.Highbrow PowerStain is bedoeld voor het kleuren van zowel de haartjes als de huid.
     
  • Je kunt PowerStain combineren met Brow Lamination, maar laat de verf slechts 3-5 minuten intrekken en kies voor een van de lichtere kleuren. Want doordat de haartjes al zijn behandeld met Brow Lamination producten, wordt de verf razendsnel opgenomen.
     
  • Na opening zijn de flesjes PowerStain nog 6 maanden lang bruikbaar.

    Conclusie: Werk je graag snel en ben je tevreden met een keuze uit vier krachtige bruintinten? Dan is Mrs.Highbrow PowerStain het ideale product voor jou!
     

Brow Henna, Hybrid Dye & PowerStain: De Overeenkomsten


  • Zowel Brow Henna, Hybrid Dye als PowerStain zijn erop gericht om  de huid én haartjes te kleuren, voor een tattoo effect variërend van 5 tot 14 dagen. 
     
  • Alledrie de opties zorgen voor gekleurde haartjes gedurende ca. 6 weken. 


  • Zowel Brow Henna, Hybrid Dye als PowerStain zijn speciaal ontwikkeld voor professionele browstylisten. 


  • Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit en conform de EU richtlijnen. 
     
  • In alledrie de verfsoorten zit PPD. Dit is een stof die zorgt voor de intense kleurpigmenten, maar het kan ook allergieën veroorzaken. Daarom geldt voor zowel Brow Henna, Hybrid Dye en PowerStain: altijd een allergietest uitvoeren wanneer je een klant voor het eerst hiermee gaat behandelen.
     
  • Zowel Brow Henna, Hybrid Dye en PowerStain mogen niet worden gebruikt tijdens zwangerschap, net als alle andere wenkbrauwverf en haarverf. 


Laat klanten niet zelf kiezen welk product je gebruikt. Zij vertrouwen op jouw expertise en willen simpelweg wekenlang prachtige brows.

Wat Kun Je Rekenen?


Het kan misschien lastig zijn om te bepalen welk tarief je moet hanteren voor de verschillende opties Brow Henna, Hybrid Dye en PowerStain. Maar omdat het resultaat nagenoeg hetzelfde is, raden wij om om één tarief te hanteren. Tussen de €35 en €50, inclusief shapen, afhankelijk van wat jij vraagt voor alleen waxen of threaden (reken €15-€20 meer als je ook Brow Henna, Hybrid Dye of PowerStain gebruikt).

Laat klanten ook niet zelf kiezen met welk product je gaat werken. Zij vertrouwen op jouw expertise en willen simpelweg  wekenlang prachtige wenkbrauwen met tattoo effect. Door hen te laten kiezen, creëer je alleen maar verwarring.


PowerBrows Of Skin Tint


We raden het dus af om alle behandelingen apart op de menukaart te zetten, omdat dat verwarrend is. Noem wenkbrauwen met tattoo effect gewoon Henna Brows, en vermeld in de kleine regeltjes: “Brows met Henna Effect”. 


Een andere optie is dat je in plaats van Henna Brows of Hybrid Brows de behandeling Power Brows of Skin Tint noemt, ongeacht het product dat je gebruikt. 


Dit biedt jou de mogelijkheid om het product te kiezen waar jij het liefst mee werkt in de kleur die het best bij de klant past. Want stel een klant wil warmbruin brows, dan kun je kiezen voor Brow Henna Hazelnut, en wil de klant zo intens mogelijk terwijl jij al bent uitgelopen? Dan pakje PowerStain Velvet Noir. Wil een klant henna brows in een lichte assige tint, dan pak je Hybrid Dye Dove. En wil een klant liever geen afdruk maar een heel natuurlijk resultaat, kan kies je voor bijvoorbeeld Hybrid Dye Choco en breng je de verf aan met een spoolie. Maar uiteindelijk krijg jij zelf ook je favoriete product, en dat zul je uiteindelijk het meest gebruiken.