Blog

Tutorial Duo brow pencil

Ska

Mrs.Highbrow Duo Brow Pencil

Mrs.Highbrow Duo Brow Pencil is een regelrechte bestseller. Dit wenkbrauwpotlood heeft namelijk een medium harde textuur en is verkrijgbaar in prachtige, koele tinten. De Duo Brow Pencil is een medium hard potlood voor het creëren van perfecte brows. Het potlood heeft twee verschillende kanten. Met de potlood kant maak je makkelijk strakke lijnen. Aan de andere kant van het Duo brow pencil zit een handige spoolie waarmee je de lijnen softer kunt maken.

Duo brow pencil kleuren

De duo brow pencil is in verkrijgbaar in vier prachtige kleuren. Zo is er voor iedereen een perfecte kleur die past.
Blond: Deze lichte tint geeft blonde wenkbrauwen net wat meer definitie.
Medium Brown: De meest favoriete kleur! Een mooie koele tint die iedereen met een lichte tot licht getinte huid. Of je nu blonde of donkere wenkbrauwen hebt.
Auburn: Auburn is mooi warmbruin, maar absoluut niet te rood.
Dark Brown: De perfecte kleur voor de lichte tot getint huid, en voor wie donkere brows heeft of wil.

zie stap voor stap hoe je Duo brow pencil gebruikt in de instructie video.

Breng eerst een lijn onder bij de wenkbrauw aan om de vorm te creëren. Deze lijn maak je later iets softer met de spoolie kant.

Daarna breng je definitie boven aan de wenkbrauw, hier maak je ook weer eens strakke lijn. Kijk goed naar de vorm van de wenkbrauw en houdt die lijn aan. op die manier creëer je een natuurlijk wenkbrauw.

Nu de vorm van de wenkbrauw duidelijk zichtbaar is, kan er verder worden gegaan met het invullen van de rest van de wenkbrauwen. Denk hierbij aan dat de aanzet van de wenkbrauw dat deze iets lichter is. hiermee creëer je het mooi ombre effect.

Door met de spoolie de wenkbrauwen nog door te borstelen worden de lijnen softer en om een mooie ombre wenkbrauw te creëren.

Verkrijgbaar in onze salons op de Van Woustraat 79 en Oude leliestraat 10. Shop ook online op www.mrshighbrow.com. Besteld voor 15:00 op werkdagen wordt dezelfde dag nog verzonden. Mrs.Highbrow Duo Brow Pencil kost € 15,95

 

 

 

Ska

Ska

Ska (Saskia) begon haar loopbaan als eindredacteur en werkte voor magazines als Elle, Glamour en Cosmpolitan. Ze schreef over beauty en raakte steeds meer gefascineerd door wenkbrauwen, waar op dat moment nog niet veel aandacht voor was. Zo kwam het dat ze in 2009 een opleiding voor permanente make-up deed, en niet veel later wisten klanten vanuit het hele land, en zelfs daarbuiten, haar studio te vinden. Inmiddels laat haar rug het behandelen niet meer toe, maar runt ze met veel plezier vanachter de schermen de twee vestigingen van Mrs.Highbrow.