Brow waxing or threading

€26,50

Waxing of threading lip

€10

Gecombineerd met een wenkbrauwbehandeling € 5

Waxen kin

€8,50

Threading kin

€10

Waxen slapen

€8,50

Threading slapen

€10

Waxing kaaklijn

€8,50

Threading kaaklijn

€10

Waxing neus

€5

Waxing hele gezicht

€52

Inclusief het stylen van de wenkbrauwen.

Threading hele gezicht

€56,50

Inclusief het stylen van de wenkbrauwen.

Snel strakke wenkbrauwen met milde wax of draad

Mrs.Highbrow staat voor supermild ontharen. Dit kan met draad of met warme wax (niet te verwarren met klassieke hars). Bij beide methoden wordt de haar met wortel en al verwijderd. Met als resultaat: wekenlang een gladde huid.

Threading

Threaden. Oftewel: epileren met touw. Het is een eeuwenoude manier van ontharen, die sinds een aantal jaren bezig is met een enorme comeback. Dat is niet zo gek. Want threading is nog milder dan wax, doordat de huid helemaal niet wordt belast. Hierdoor is het ook geschikt voor de gevoelige huid. Bij threading wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne draden garen, die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak worden gerold. Daarna worden de ongewenste haren op zeer nauwkeurige wijze vanaf de wortel verwijderd. Hierdoor krijg je er superstrakke wenkbrauwen mee.

Wenkbrauwen of het hele gezicht

Threaden is niet alleen een perfecte behandeling voor strakke wenkbrauwen, je kunt ook de rest van je gezicht laten ontharen met deze methode. Denk: bovenlip, slapen of voorhoofd. Of het pijnlijk is? Dat wordt door iedereen weer anders ervaren. In ieder geval is er een grote groep vrouwen die threaden prefereert boven waxen, harsen of epileren met pincet.

Nee, we maken je wenkbrauwen niet te dun!

Er wordt vaak gedacht dat je wenkbrauwen heel dun worden van threaden. Dat is een misverstand. Ze worden strak, maar hoeven zeker niet dun te eindigen. In ieder geval niet bij Mrs.Highbrow. Want we love bold brows! En daar staan we dan ook om bekend. We ontharen dus nooit meer dan nodig is en gaan voor een mooi resultaat op de lange termijn. Houd je juist wel van een smalle shape? Ook geen probleem. Mrs. Highbrow is op de hoogte van de laatste mode- en beautytrends, maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat jij jezelf mooi vindt. Hoe hip dat wel of niet is, maakt niet uit.

Threading heeft een enorme comeback gemaakt. Dat is niet zo gek. Want threading is nog milder dan wax

Waxen

Waxen staat voor snel en supermild ontharen. Niet te verwarren met het klassieke harsen, wat een stuk agressiever is voor de huid. Wax hecht alleen aan de haartjes en niet aan de huid. Daardoor heb je veel minder kans op huidirritatie. Filmwax wordt in een laagje op de huid aangebracht. Met houten spatels, die na een streek wordt weggegooid. Eenmaal afgekoeld, hardt de wax uit. Vervolgens wordt deze snel en laag over de huid verwijderd, waarmee zelfs de kleinste donshaartjes met wortel en al worden verwijderd. Bij Mrs.Highbrow kun je niet alleen je wenkbrauwen laten ontharen met behulp van wax, maar ook je bovenlip en de rest van je gezicht. Eigenlijk waxen we alles tot aan je nek. Ja, zelfs de binnenkant van je neus…

De voordelen van waxen

  • Veel milder dan harsen
  • Verwijdert de haar met wortel en al, waardoor de haren lang wegblijven
  • Je krijgt er super strakke wenkbrauwen van
  • Geschikt om het hele gezicht mee te ontharen

Goed om te weten

Heb je onlangs een peeling of dermabrasie laten doen? Gebruik je Roaccutane of andere crème met vitamine A-zuur? Dan is de huid te gevoelig voor wax, dus kies dan voor threaden. Oftewel, ontharen met draad. Voor een net zo strak resultaat. Weet je niet of je gewaxt of gethread wilt worden? Geen probleem. Kies tijdens het boeken van een afspraak voor de optie ‘waxen of threaden’ en bespreek met de specialist wat voor jou het beste is.

Book your appointment online?