Threaden. Oftewel, epileren met draad. Het is een eeuwenoude manier van ontharen, die sinds een aantal jaren een enorme comeback heeft gemaakt. Nog milder dan wax, doordat de huid helemaal niet wordt belast. Hierdoor is het ook geschikt voor de gevoelige huid. Bij threading wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd. Daardoor krijg je er superstrakke wenkbrauwen mee.

 

HET HELE GEZICHT

Threading is niet alleen een perfecte behandeling voor strakke wenkbrauwen, je kunt ook de rest van je gezicht laten ontharen met deze methode. Zoals de bovenlip, slapen en het voorhoofd. Of het pijnlijk is? Dat wordt door iedereen weer anders ervaren. In ieder geval is er een grote groep vrouwen die threading prefereert boven waxen of epileren met pincet.

 

DE VOORDELEN VAN THREADEN

  • Doordat er alleen met een dun draadje wordt gewerkt, en er dus geen wax of hars aan te pas komt, is het supermild voor je huid. Dus ook als je een heel gevoelige huid hebt kun je je brows laten epileren met draad.
  • De haren worden met wortel en al verwijderd, waardoor je een langdurig gladde huid hebt.
  • Je krijgt er superstrakke wenkbrauwen van.

 

NIET TE DUN

Er wordt vaak gedacht dat je wenkbrauwen heel dun worden van threading. Dat is een misverstand. Ze worden strak, maar hoeven zeker niet dun te worden. In ieder geval niet bij Mrs.Highbrow. Want we love bold brows! En daar staan we dan ook om bekend. We ontharen dan ook nooit meer dan nodig is en gaan voor een mooi resultaat op de lange termijn. Houd je wel van een meer smalle hape? Geen probleem. Mrs. Highbrow is op de hoogte van de laatste mode- en beautytrends, maar uiteindelijk gaat het erom dat jij jezelf mooi vindt. Of het nou hip is of niet.

 

HOE LANG DUURT HET?

Bij Mrs.Highbrow Amsterdam nemen we ruim de tijd voor je. En bespreken van tevoren grondig jouw wensen. Een threading behandeling van je wenkbrauwen duurt 20 tot 25 minuten. Wil je je wenkbrauwen ook geverfd hebben? Dan ben je 30-35 minuten zoet. Als service geven we je wenkbrauwen nog een finishing touch met onze exclusieve wenkbrauwproducten.

 

PRIJS THREADING BIJ MRS.HIGHBROW

Wenkbrauwstyling d.m.v. threading: € 26,50

Brow threading & verven: € 37,50

Brow threading & henna tinting € 40

Threading lip in combinatie met browstyling: € 5

Threading lip apart: € 10

Threading chin: € 10

Threading cheeks € 10

Threading forehead € 10

Whole face (inclusief browstyling) € 56,50

 

 

 

 

 

Ska

Ska

Ska (Saskia) begon haar loopbaan als eindredacteur en werkte voor magazines als Elle, Glamour en Cosmpolitan. Ze schreef over beauty en raakte steeds meer gefascineerd door wenkbrauwen, waar op dat moment nog niet veel aandacht voor was. Zo kwam het dat ze in 2009 een opleiding voor permanente make-up deed, en niet veel later wisten klanten vanuit het hele land, en zelfs daarbuiten, haar studio te vinden. Inmiddels laat haar rug het behandelen niet meer toe, maar runt ze met veel plezier vanachter de schermen de twee vestigingen van Mrs.Highbrow.